9-single-default[1]

CAT TIMP INREGISTREAZA O CAMERA VIDEO AUTO?

Timpul de inregistrare au unei camere video auto este relativ. Difera in functie de mai multi factori. Primul factor, cel mai important, este capacitatea cardului. Daca aveti un microSD de 2,4,8,16 sau 32GB, distanta de inregistrare va fi in functie de dimensiunea acestuia.

 

Celalalte criterii care influenteaza durata de inregistrare, sunt caractacteristicile tehnice ale camerei. Primul si cel mai important este rezolutia. Cu cat rezolutia este mai mare cu atat fisierul va ocupa mai mult si timpul de inregistrare va fi mai scurt.

 

Am enumerat cei mai importanti factori care determina lungimea filmuletelor. dar mai sunt si alti factori care si acestia influenteaza. De exemplu, unghiul de filmare.

 

Acesta poate fi de 120, 140, 160 sau 170 de grade. Cu cat este mai mare unghiul de filmare cu atat filmuletul va ocupa mai mult. De asemenea si cateva functii influetnteaa direct lungimea filmului, functia WDR (Wide Dynamic Range) care imbunatateste calitatea imaginii, IR (Infra Rosu) care imbunatateste calitatea imaginii pe timp de noapte sau efectele, daca aparatul este prevazut cu aceste functii.

 

Cat inregistram cu un card de 32gb sau 8gb puteti observa in tabelul de mai jos, dar acesta este relativ, timpul de inregistrare diferind de la camera la camera.

 

Astazi toate camerele sunt prevazute cu functia ciclizarea inregistrarii ceea ce face posibila stergerea filmuletelor din urma pentru a nu se bloca cardul cand se umple. Camera sterge fisierele automat permitand astfel ca inregistrarea sa continue.