18-single-default[1]

Cum instalezi o camera auto in masina

Instalarea standard a camerei auto in masina:

In timp ce poti instala o camera pe aproape orice in zilele noastra,este chiar de bun augur sa instalezi una si in masina. Ia in considerare urmatoarele: vedem un numar considerabil al demonstratiilor de idiotenie. Nu crezi ca e mai bine sa inregistrare?

Acel tip care ti-a taiat calea pentru a intoarce pe interzis? Inregistrat. Acel Bentley incredibil de rar in spatele caruia mergi? Daca l-ai inregistrat,te poti holba la el impreuna cu prietenii.

Prezentarea camerei de bord:un gadget care este exact cum spune si numele: o camera care se potriveste perfect pe bordul masinii. Aceste camere au o notorietate imensa in Rusia,unde inregistrarile faciliteaza dovedirea nevinovatiei in cazul accidentelor,acestea sunt dovezi incontestabile pentru tribunal. Cuvintele nu cantaresc la fel de mult ca o imagine pentru justitie.

Mai jos am selectat sase cele mai bune si motivationale inregistrari,care te vor convinge ca trebuie sa detii o camera auto. De asemenea,acestea te vor convinge atat de tare incat vei dorii sa incepi sa inregistrezi tu singur.

Chiar daca se numeste: camera de bord,nu este recomandat sa o instalati direct pe bordul masinii. Camerele auto sunt montate,in mod normal,cu o ventuza care se lipeste de parbriz,pozitionata cat mai jos pentru a vedea botul masinii. Asa evitati ca inregistrarile sa fie decolorate cand mergeti cu soarele in fata.

Cum instalezi camera auto in masina:

Sunt cateva modalitati simple de a instala camera auto in masina sau camionul tau. Una din problemele instalarii camerei auto este cea a cablului de alimentare. Majoritatea camerelor auto sunt limitate ca si functionalitate atunci cand vorbim de baterie. Majoritatea camerelor auto necesita conectarea la alimentarea auto de 12V,in timp ce mergeti cu masina. Aproape nici o masina nu este echipata cu mai multe prize de 12V,unele neavand nici macar bricheta. O instalare simpla a camerei auto necesita una din prizele de 12V.

Instalarea transformatorului de 12V a camerei auto:

Bineinteles ca esti un sofer de tir sau un propietar al unei firme de transport si ai nevoie de camera auto sa fie conectata in premanenta la masina ta. Pentru acest lucru trebuie sa consulti un service care se ocupa cu electrica masinii sau un magazin de specialitate. Aceasta instalare permanenta trebuie facuta de un electrician profesionist. Cablul de alimentare al camerei auto,trebuie taiat si desfacut in doua si conectatl la una din iesirile electrice,libere,ale masinii. Sunt multe modalitati inventive de a instala o camera auto,acestea depind in functie de anul de fabricatie al masinii. Multi dintre electricienii auto te pot ajuta chiar sa ascunzi cablul de alimentare in interiorul masinii. Multi electricieni care fac modificari audio pentru masini,te pot ajuta sa conectezi si un detector de radar sau cateva difuzoare in plus. Fiti foarte atenti daca faceti legaturile personal intre camera si mai multe cabluri: USB-ul standard este diferit de masinile standard cu iesiri de 12V-15V.

Pasul 1: Decideti unde instalati camera:

Stand pe scaunul masinii,incercati mi multe pozitii pentru camera auto. Este o idee buna sa instalati camera in mijlocul parbrizului,fara indoiala,nu trebuie sa pozitionati camera intr-ul loc care impiedica vizibilitatea camerei.

Pasul 2: Localizati panoul electric al masinii

Cum alimentarea camerei auto se va face direc de la sursa masinii,trebuie sa stim unde este localizat panoul electric. Majoritatea masinilor au panoul electric sub bordul langa pasagerul din dreapta sau langa sofer. In situatia aceasta,panoul electric se afla in spatele unui capac de plastic pe care il puteti deschide. Consultati manualul de utilizare al masinii.

Pasul 3:

a)      Montati camera pe parbriz cu ajutorul ventuzei;

b)      Pe bordul masinii sta montata o greutate cu sina;

Pasul 4: cum instalati o camera pe parbriz

Este usor de instalat camera pe parbriz,avand o ventuza,vei putea incepe sa filmezi imediat. In plus,poti scoate camera din parbriz imediat dupa un accident si poti inregistra si dupa coleziune,ceea ce inseamna ca o sa ai inregistrat si momentul impactului si momentele dupa impact intru-un singur dispozitiv. Selectati intre diferitele moduri de filmare,cum ar fi inregistrarea ciclica pentru a salva memoria, stabilizator de imagine si inregistrare pe timp de noapte cu 8 leduri cu infrarosu. Puneti un card de pana la 32GB pentru a salva toate inregistrarile si pentru a le viziona pe un ecran rotativ de 270 de grade sau puteti atasa un cablu HDMI. Aceasta camera auto,compacta si usoara,poate fi folosita,de asemenea, pentru a filma o petrecere sau un concert sau oriunde altundeva unde doriti.

Asigura-ti-va ca ambele suprafete sunt curate (parbrizul si ventuza). Temperatura ventuzei si a parbrizului trebuie sa fie cat mai apropiate pentru o aderenta cat mai buna (de exemplu sa fie la temperatura “camerei”). O picatura de apa,pusa pe ventuza,v-ar putea ajuta pentru a face priza mai bine parbriz.

Pozitionati ventuza in locul in care doriti,pe parbriz,apoi tineti apasat pe aceasta cateva secunde. Ceea ce faceti dvs. este sa scoateti toate bulele de aer dintre ventuza si parbriz pentru a nu se dezlipii.