1322627535_2082196211

Ce sunt bratarile inteligente si cu ce ne ajuta?

Bratari inteligente

Exista déjà pe piata multe dispositive ce permit masurarea performantelor celor ce alearga in timpul liber,dar de ceva vreme, la moda au ajuns bratarile intelegente.Chiar daca nu face-ti jogging sau fitness aceste mici dar inteligente dispositive,va arata cata miscare ati facut in ziua respectiva ,cate ore ati dormit,caloriile consumate,urmaresc deci activitatea dumneavoastra zilnica,intr-un mod interactiv.

Se pot conecta in permanenta la smartphone-ul dumneavoastra prin Bluetooth,informatiile sunt afisate pe un display al bratarii.Aplicatia mobila interactioneaza cu utilizatorul pentru a-l motiva sa aiba un stil de viata sanatos.

Principala funcţie a unei brăţări este cea de pedometru, prin care poţi ţine evidenţa numărului de paşi efectuaţi zilnic. Există însă şi brăţări capabile să ofere informaţii mult mai detaliate despre activitatea ta, inclusiv să-ţi măsoare pulsul inimii sau să-ţi spună cât de bine dormi .

Brăţările inteligente oferă o serie de funcţii interesante, iar cele mai multe se pot conecta la smartphone-uri pentru a avea acces facil la date.

Bracelet-BT-I5 (13)

Daca doriti o bratara intelegenta dar ,ave-ti un buget limitat, Smartwatch Bratara BT-I5 (TECHSTAR.RO) este probabil cea mai accesibila. Are forma unui ceas fără ecran, însă este capabilă să măsoare paşii, pulsul inimii distanţa parcursă, numărul de calorii arse şi modul în care dormi-ti, iar informaţiile le puteti vizualiza prin sincronizarea brăţării cu orice smartphone android sau ios.

O gama variata de bratari inteligente gasiti pe Techstar la cele mai bune preturi.