50

De ce este Smartwatch-ul U-Watch cea mai buna alegere?

Nu exista nici o indoiala ca acest ceas este unul din cele mai ieftine ceasuri inteligente de pe piata,dar este intodeauna recomandat sa verifici pe forumuri daca este la fel de bun pe cat promite. Acest lucru este exact ceea ce am facut si noi cu acest model – am comandat unul sa ne convingem de raportul dintre calitate-pret.

Sa incepem prin a analiza cutia nedesfacuta – o cutie simpla,nu prea fistichie,dar destul de solida pentru a proteja continutul. Cand deschizi cutia,primul lucru pe care il vei observa este ceasul inteligent frumos ambalat. Stim sigur ca sunt multe ceasuri in prezent, pe piata,care arata destul de bine,dar nu ma asteptam ca acest ceas (totusi atat de ieftin), sa fie asa de bine construit),deci la prima vedere sunt destul de placut impresionat.

Pe langa ceas,in cutie mai gasesti bateria si un cablu de date (USB),dar si un manual de utilizare (in limba engleza si in limba chineza);prin cablul de date se realizeaza si incarcarea ceasului inteligent.

Cum am mentionat si mai sus,ceasul este foarte bine fabricat. Are un display LCD destul de mare (pentu un ceas),care se aseaza destul de bine pe inchietura mainii. De fapt cred ca este un ceas foarte bine realizat ca si dimensiuni,astfel incat sa nu fie nici prea mare,nici prea mic.

In partea dreapta este butonul de pornire,iar in partea stanga,este intrarea USB. Puteti vedea si “microfonul” situat chiar langa intrarea pentu USB. Sub baterie aveti lacasul pentru cardul de memorie (vezi manual pentru introducerea cardului). Deasupra display-ului este pozitionat si difuzorul incorporat. Sa fiu sincer,sunt destul de multumit de aspectul acestui ceas.

Inaintedea trece mai departe la specificatiile si caracteristicile dispozitivului,sa trecem putin si prin specificatiile hard-ului.

U 8 Plus are un display LCD de 1.48” cu Bluetooth,suporta mai multe limbi (engleza,franceza,italiana,germana,rusa,etc) si are o baterie de 230 mAh. Pentru functionalitatea lui maxima,acesta trebuie conectat la un telefon cu Android sau IOS.

Specificatii:

  • Display: 1.48” LCD
  • Baterie: 230 mAh
  • Timp de vorbire: Aprox. 3 ore
  • Timp de incarcare: Aprox. 1 ora
  • Timp de redare a muzicii: Aprox. 6 ore
  • Standby: Aprox. 160 ore
  • Culori disponibile: Negru
  • Greutatea produsului: 45 g

Pe scurt,vine cu destul de multe functii pentru a te multumii pentru folosirea primului tau ceas inteligent.

Pentru pornirea ceasului,tineti apasat 3 sec pe butonul de pornire,iar pentru a-l inchide,la fel. Daca bateria ceasului tau este incarcata complet,acesta se va deschide imediat si va afisa un mesaj de intampinare.

interface (2) interface (3) interface (1)

Pentu a intra in aplicatiile ceasului,tine apasat pe ecranul acestuia. De retinut este faptul ca,apasand butonul de pornire,ecranul revine la afisarea ceasului (analog sau digital). In afara de acest aspect,ceasul intra in stanby destul de repede,probabil pentru economisirea bateriei. Pentru a schimba pagina cu aplicatii,glisati stanga/dreapta pentru a trece pe urmatoarea/precedenta pagina.

Spre deosebire de alte ceasuri, U8 Plus s-a conectat destul de usor la telefon. Trebuie sa pornesti bluetooth-ul la ambele dispozitive,sa imperechezi telefonul cu ceasul si la final sunt imperecheate.

In meniul principal,ai multe aplicatii : alarma,setari,Bluetooth,pedometru,etc. Prima data vei vedea alarma,unde iti poti seta pana la 3 alarma diferite. Urmatorul lucru care m-a incantat la ceas,a fost aplicatia pentru folosirea ceasului ca si telecomanda (pentru a efectua poze cu telefonul),o functie care isi face treaba destul de repede si bine. De asemenea,ai si functia pentru redarea muzicii pe telefon; aici intr-adevar este o mica problema deoarece trebuie sa ai deschisa aplicatia de redare a muzicii pe telefon,dar in rest functioneaza destul de bine.

_U80_3

Apoi ajungem si la functiile normale pentru telefon: apleare,mesagerie,istoric apeluri,notificari,etc. Cand pe telefon vei avea un apel,o notificare sau mesaj nou,ceasul va vibra si va scoate un sunet pentru a te avertiza. De asemenea,daca telefonul este la o distanta mai mare de 15m,ceasul va suna pentru a te avertiza ca te-ai indepartat de telefon.

Sunt destul de multumit de acest produs,in care,marturisesc sincer,nu aveam foarte mare incredere inainte de a-l incerca.

O gama variata de ceasuri puteti gasi pe techstar.ro la sectiunea smartwatch-uri. 50Puteti gasi aici ceasul Smartwatch U-Watch.