smartwatch ieftin

Totul despre cel mai bun smartwach ieftin

Un astfel de smartwatch ieftin, poate să îţi schimbe radical concepţia despre viaţă. Cum ar putea să nu o facă? Având în vedere că e cel mai util gadget. În plus nu mai trebuie să îţi pierzi timpul aşteptând. Şi nici să mai visezi la el. Pentru că avem cea mai bună ofertă pentru tine. Un smartwatch ieftin şi util la doar 79 de RON. Îl vei putea folosi atât ca ceas dar şi ca gadget.

Despre ce smartwatch ieftin vorbim?

SMARTWATCH U-WATCH BLUETOOTH U8 este unul dintre cele mai ieftine smartwatch-uri de pe piaţa noastră. Şi pentru 79 de RON face lucruri deosebite. Este un ceas cu conexiune la bluetooth. Şi bineînţeles, e compatibil cu toate sistemele. În afară de Windows Phone. Cu el nu se conectează.  Are un procesor CPU: MTK6260-ARM7, Display 128×128. Dar şi o capacitate acumulator de 230mAh. Materialul e format din aluminiu şi silicon. Asta oferă eleganţă şi calitate la bani puţini. Nu trebuie neapărat să dai o mulţime de bani. Un smartwatch ieftin poate fi la îndemâna ta!

smartwatch ieftin

 Pagina principală dispune de: display cu dată, timp, baterie şi săptămână. Odată cumpărat, veţi fi conectat la evenimentele pe care vreţi să le monitorizaţi. Smartwatch-ul acesta are conexiune prin Bluetooth şi TouchScreen. Iar asta înseamnă că vei avea reminder la apeluri primite. Îl poţi folosi ca să iniţiezi apeluri. Poţi răspunde la apeluri de pe display. Se sincronizează cu mesajele din telefon. Iar dacă ai Android ca şi sistem de operare, trebuie să ştii asta! Reaminteşte apelurile pentru aplicaţiile WattsApp, Facebook, Skype, Twitter, Yahoo… etc ( dar numai cu Android)

În acest preţ te vei putea bucura şi de funcţia anti-lost. În momentul în care te distanţezi cu telefonul, acesta va începe să sune ca şi o alarmă. Dar îl poţi folosi şi ca telecomandă pentru a-ţi face selfie-uri. Printre funcţionalităţile lui se mai numără: Detectorul de înalţime, Pedometru, Foto, Barometru şi Vibratia.

De ce să alegi un astfel de smartwatch ieftin?

Noi nu facem decât o recomandare. Un astfel de smartwatch ieftin te poate ajuta să vezi cât de simplă şi eficientă îţi devine viaţa. Cu siguranţă nu va face minuni în stilul tău de viaţă, dar la preţul pe care îl are, ar fi păcat să nu ai şi tu unul! Se zice că generaţiile schimbă lumea. Schimbă şi tu lumea ta! Pentru că acum poţi. SMARTWATCH U-WATCH BLUETOOTH U8 NEGRU se află acum aici(click) la preţul de 79 Ron, redus de la 249 Ron.

Cu prietenie, ®Techstar.ro