camera auto novatek 989

Camera auto novatek c898

 Camera auto novatek c898 este aici, la TechStar. Va vine sa credeti? Da, o avem, si da, v-o oferim cu placere. Aceasta camera auto este una dintre cele mai bune, fiind o camera auto video de top. Este potrivita pentru cei mai pretenstiosi dintre soferi sau pentru aceia care intotdeauna cauta calitatea superioara a produselor.

camera auto novatek c898

CAMERA AUTO NOVATEK C898

Avand o calitate superioara a imaginii, camera auto novatek c898 este FullHD. Acest lucru duce la crearea unei imagini de inalta calitate si a unei filmari care surprinde totul pana la cele mai mici detalii. Daca te incadrezi in categoria persoanelor care sunt atenti la detalii, camera auto novatek c898 este alegerea potrivita pentru tine. Vine la pachet cu un cablu USB, un incarcator de masina si un suport de prindere pentru masina.

In plus, are toate functiile incluse: WDR, detectia miscarii, G-sensor, Still Photo Capturing, senzor de imagine 3.0 Mega CMOS. Acestea o fac fiabila, adaptabila in orice situatie. Camera auto novatek c898 are 12 megapixeli si un unghi wide de 170 grade.

Filmeaza in formatul video MOV si are un range zoom de 4x. Senzorul de imagine 3.0 mega cmos asigura o calitate superioara a imaginii, facand din aceasta camera auto video una dintre cele mai bune alegeri. Are un ecran de 2.7 inchi si suporta un card microSD de pana la 32 de GB. Astfel, aceasta inregistreaza si stocheaza toate imaginile de care tu ai nevoie intr-un spatiu mai mult decat incapator. Mai mult, are numai 100 de grame si un design modern, lucruri care o fac indispensibila masinii tale.

ACCESIBILITATE camera auto novatek c898

Ne referim la pret, desigur. Camera auto novatek c898 este acum la vanzare la un pret de numai 368 de lei, in conditiile in care a fost redusa de la 518 lei. Daca tu esti soferul responsabil care vrea sa detina o camera auto video de top, acceseaza https://techstar.ro/46-camera-auto-novatek-c898-fullhd-12mpx-wdr.html si nu mai sta pe ganduri. Sa pornim la drum!