camera-auto-dubla-allwinner-a10-gs610-fullhd (1)

Camere auto video dvr

Camere auto video dvr sunt acum la vanzare pe TechStar. Si sunt si la promotie. De toate felurile si pentru toate buzunarele. Siguranta in trafic este cea mai importanta pentru noi si suntem siguri ca si pentru tine, ca sofer responsabil. Plus ca, in ziua de astazi, camere auto video dvr gasesti peste tot. Dar cele mai bune camere la cele mai bune preturi, le gasesti numai la noi, la TechStar. Practice si simplu de folosit, acestea iti ofera nu numai siguranta la volan, dar si aduce noul in masina ta.

camera auto

CAMERE AUTO VIDEO DVR

Avem pentru tine cele mai moderne camere auto video dvr la cele mai accesibile preturi. Astazi, va vom prezenta camera CAMERA VIDEO AUTO SW R300 DUAL-CAM CU GPS LOGGER, una dintre cele mai bune din stoc. Aceasta este o camera dubla, avand display de 2.7″ LTPS LCS, camera foto de 12MPx cu unghi de filmare de 140 grade si lentile wide angles. Rezolutia pentru camera din fata este HD 720P 1280×720@30fps si pentru camera din spate VGA 640×480@30fps. Rezolutie buna pentru inregistrarea a tot ce se intampla in jurul masinii tale. Mai mult, traseul Google pe care tu l-ai parcurs va fi inregistrat cu exactitate, acest fapt fiind datorat procesorului de ultima generatie SQ cu GPS Logger extern.

Alte camere auto video dvr nu pot face ce aceasta camera SW R300 este in stare sa faca. Are vedere nocturna, atunci cand lumina este aprinsa, avand si detectia miscarii, G-Sensor si inregistrare audio. Ca dimensiuni, este potrivita pentru masina ta, avand doar 12.6(L) x 5(W) x 3.5(H)cm. Se va incadra perfect si va aduce un plus de ambianta in interiorul masinii. Vine la pachet cu un cablu GPS Logger si un incarcator auto, toate pentru a-ti usura tie munca de sofer.

PRET MIC

Si este la oferta: 298 de lei, redus de la 448. Nu are rost sa mai astepti. Daca nu ai deja o camera auto sau daca doresti sa o schimbi pe cea veche, da click pe link https://techstar.ro/45-camera-video-auto-sw-x3000.html si nu rata aceasta oferta. Siguranta inainte de toate!