camera-video-auto-novatek-t810

CAMERA VIDEO AUTO DUBLA NOVATEK T810

Camera video auto dubla novatek t810 are o dimensiune ecran de 4.0. O cameră foto de 12,0 mp și lentile 6g excepționale. Camera video auto dubla novatek t810 vine cu o rezoluție pe față de : 1080P 1920×1080  30 fps; Spate: VGA 720p @ 30fps. Are un chipset NTK 96658 PLUS senzor AR0330. Cel mai interesant lucru este că deține Night Vision care oferă sprijin de viziune pe timp de noapte, în timp ce mașina este conectată la bricheta mașinii. Camera Video Auto Novatek T810 poate fi înțeleasă în mai multe limbi, precum: Engleză, chineză, spaniolă, portugheză, germană, franceză, rusă, japoneză, și multe alte limbi.

Care sunt cele mai importante funcții ale aceste camere video auto Novatek T810

  •        Funcție: WDR/HDR, Blocare fisiere, Detectarea miscarii, G-Sensor, Înregistrare ciclica
  •          Inregistrare audio, Buton Pornire / Oprire, Memorare dată, Monitor de parcare
  •          Format fișier: video ca MOV, Foto ca JPEG
  •          Dimensiune produs: 16,5 * 6.5 * 3.2 CM, 87g
  •          Unghi larg de 170 °

camera-video-auto-novatek-t810

Timpul de încărcare este de 30 de minute și vine la pachet cu acumulatori incluși.

De ce ai nevoie de o cameră video auto foarte bună?

Când vorbim despre o cameră video auto, vorbim despre siguranța ta în trafic. Indiferent unde te afli, în momentul în care ai o cameră video auto calitativă, atât filmările cât și meniul ei ți se va părea mai ușor. O cameră video auto trebuie să fie performantă, chiar dacă are un preț mic. În cazul de față, datorită ecranului foarte larg, poți crede că ai șansa să filmezi și să vezi filmările la o altă calitate. Pe lângă acest plus, funcția WDR și HDR îți dă acces la calitatea unor imagini de ținut minte.

De asemenea, camera vine echipată cu G-Sensor și detectarea mișcării. Odată ce ai o astfel de cameră, nu mai trebuie să îți faci griji. Vei putea să memorezi toate incidentele, accidentele ( Doamne Ferește), dar și peisajele frumoase din zona în care vei merge. Prețul unei astfel de camere este de 399,00 lei, redusă de la 699,00 lei. Noi credem că incidentele ce pot apărea te-ar proteja, dacă ai o astfel de cameră! Dă un click aici și citește mai mult!