black friday

Black Friday este prezent şi la Techstar.ro!

O dată pe an, reducerile de Black Friday trebuie să vă arate că se pot cumpăra ieftin, chiar şi produsele noastre. De altfel, noi aici la Techstar.ro, am dat startul reducerilor de Black Friday. Avem reduceri peste reduceri, pentru că ne dorim ca voi să vă bucuraţi de produsele noastre la un preţ neaşteptat de mic. Ce v-am pregătit de Black Friday?

Camere video auto reduse până la -73%

Ştim cu toţii cât de preţioasă este o cameră video auto atunci când ne aflăm în trafic. Aşadar, o dată pe an este Black Friday, iar noi am pregătit o mulţime de modele ca să ajungă în maşinile voastre. Ce modele de camere te aşteaptă în această zi de 18.11.2016?

  • Camera Auto DVR Black Box Novatek G30 Fu ( se află acum la -50% din preţul integral), adică dacă până acum preţul ei a fost de 398 de lei, cu reducerea de Black Friday o puteţi achiziţiona la preţul de doar 199.00 lei.

  • Camera Auto DVR Novatek T613 FullHD Carc ( cu reducerea de -50% din preţul integral, o puteţi achiziţiona tot la preţul de doar 199 lei, faţă de 398 lei.

  • Camera Video Auto Dubla Novatek T636 Ful ( Sunt mulţi printre voi care ştiu cât de importantă este o cameră video auto dublă, aşadar, acum o găsiţi cu o reducere de -45% din preţul integral. Dacă până acum se putea cumpăra la preţul de 549 lei, cu reducerea de Black Friday o veţi putea avea la preţul de 298 lei.black friday

Ce alte produse mai puteţi găsi în oferta noastră de Black Friday?

Avem reduceri o aproape toate categoriile de pe site-ul nostru Techstar.ro!

  • Printre ele se numără: Smartwatch-uri – multe dintre ele se găsesc la un preţ de 100 de lei.
  • Lanterne tactice profesionale, care au o reducere de -50% din preţul integral.
  • Gps-uri auto Techstar, care vin cu reducere de minim -60% din preţul produsului în timpul anului.
  • Interfaţe diagnoze, carduri de memorie, telecomenzi, parasolare şi mini pc-uri android la preţuri super bune!

Ce mai aşteptaţi? Bucuraţi-vă de reducerile oferite de Techstar şi alegeţi-vă produsul pe care vi-l doriţi, acum, la un preţ senzaţional.

Cu prietenie, echipa ®Techstar.ro