techstar

Techstar a adus modele noi de camere auto

Techstar a introdus pe platformă o mulțime de modele noi de camere auto. Le-ați văzut? Noi credem că majoritatea dintre cei care ne urmăresc le-au văzut deja, însă ca să facem o mică listă, printre cele mai importante camere video auto noi se află următoarele:

  • CAMERA VIDEO AUTO DUBLA NOVATEK T636 FULLHD CU FUNCTIA WDR
  • CAMERA VIDEO AUTO DUBLA NOVATEK T810 FULLHD CU FUNCTIA WDR SI ECRAN IPS
  • CAMERA VIDEO AUTO NOVATEK T616 DISPLAY 3″ FULLHD 1080P
  • CAMERA VIDEO AUTO T628 CU FILMARE FULLHD SI UNGHI 170•

Ce au aceste 4 camere video auto în comun?

Toate cele patru camere video auto noi servesc acelui scop. Să aveți o dovadă în cazul în care aveți o problemă în trafic. În funcție de cea pe care o alegeți, caracteristicile pot să crească. Nu există un model de cea mai bună cameră auto ever, există doar camera auto potrivită pentru nevoile voastre.

Pentru unii dintre voi poate contează să aveți doar o dovadă în trafic. Pentru alții poate contează să capturați și imagini, să aibă camera auto și implementat un sistem de gps, să fie pe bluetooth, să puteți să vă conectați telefonul la ea și să ascultați muzică.

Sau mai sunt cereri în privința camerelor auto cu filmarea pe timp de noapte. Nimeni nu știe mai bine decât voi ce vi se potrivește. În funcție de ceea ce căutați, dacă dați un click aici pe acest link, vă veți putea alege din categoria noastră orice model de cameră auto, indiferent de marcă, pentru că noi pe Techstar avem o mulțime de modele. Nu uitați că, în orice circumstanță dovada contează!  Și pe lângă acest aspect, dacă sunteți deja veterani și știți cum funcționează o cameră video auto, îi înțelegeți caracteristicile și scopul ei, nu trebuie să vă uitați la preț.

Prețul nu este un termen de comparație

Cu toate reducerile din acest sezon, ” cele mai bune camere video auto” sunt acele pe care vi le doriți. Nu există preț mare, preț mic, cameră video auto bună sau rea, există doar selecții. Dacă prețul este un motiv de selecție, trebuie să vă spunem că noi pe Techstar avem doar modele bune de camere video și prețurile super acceptabile pentru orice buzunar.

Indiferent că vreți o cameră video auto care să filmeze pe timp de noapte, care să pornească singură la cheia mașinii, care să aibă o memorie mare și WDR, vă așteptăm în magazinul nostru.  Dați-ne un click aici și haideți în magazinul nostru.

Intrați acum pe Techstar.ro și alegeți-vă modelul de cameră video preferat, după ce ați decis ce caracteristici v-ar interesa să aibă.

Cu prietenie, Echipa ®Techstar.ro