smartwatch xs6 2

Elegantul Smartwatch X6S Bluetooth Compatibil MicroSD si SIM ar arata perfect la mana ta

Stii ce s-ar asorta foarte bine cu orice tinuta de sarbatori ai purta in acest sezon? Nimic altceva decat chiar acest elegant de culoare neagra si anume smartwatch X6S Bluetooth care este compatibil cu MicroSD si cu cartela SIM. Nu este doar un accesoriu stilat si care arata bine in orice imprejurare, ci este o exprimare libera a personalitatii tale si a pasiunii tale pentru tot ceea ce este nou.

Stiai ca acest ceas inteligent este acum la pretul de 199 de lei pe site-ul nostru Techstar.ro? Daca nu, intra imediat pe site si convinge-te singur. Poate ca te-ai mai gandit pana acum la o asemenea varianta de cadou pentru tine sau pentru seful tau, dar daca in momentul de fata chiar te afli intr-un impas, ai face bine sa apelezi la noi ca sa iti livram smartwatchul in cel mai scurt timp sa ajunga la tine pana la sarbatorile de iarna.

Acest ceas super inteligent este tare aratos si elegant, fiind un clasic in domeniul sau. Adica da bine la orice tinuta si indeplineste mai multe functii vitale. Cureaua acestuia este fabricata dintr-un cauciuc moale care se aseaza confortabil la incheietura ta. Carcasa dispozitivului este din otel inoxidabil si prezinta o rezistenta remarcabila. Are o camera de 1.3 MP si o rezolutie de 240X240 pixeli.

smartwatch x6s

Chiar daca vei zice ca ai telefon cu Android sau viceversa cu iOS, nu-i nimic. Nu ai de ce iti face griji, deoarece  acest smartwatch X6S este compatibil cu ambele sisteme de operare pe smartphone. Insa, este esential si musai sa descarci aplicatia specifica inainte de a-l folosi. Daca crezi ca nu te descurci, nu-i bai, exista manualul de utilizare, care iti spune exact pasii pe care sa ii urmezi. Are Bluetooth, procesor MTK6260, ii poate fi inserat un card MicroSD de pana la 32GB.

Poti face inregistrari video, poze in voie, poti asculta muzica oricand iti doresti sau iti poti seta o alarma atunci cand telefonul sau ceasul tau este descarcat. Daca il comanzi de la noi, de la Techstar.ro, il primesti cu acumulatori inclusi. Bateria este de 1x450mAh. Cred ca nu mai ai nici un motiv sa nu iti doresti sa testezi si sa folosesti acest smartwatch la un pret accesibil la noi pe site!

Cu prietenie, echipa ®Techstar.ro