camera sport sj4000 2

O camera sport SJ4000 FULL HD aliatul oricarui pasionat de sporturi extreme

Bazandu-se pe standardul SJ4000, camera sport SJ4000 Wifi Hotpot Full HD de la SJCAM dispune de o conectare performanta la retelele wi-fi pentru monitorizarera si controlul de la distanta prin intermediul aplicatiei SJCAM HD. Acest gadget minunat regasit la reducere pe site-ul Techstar.ro in varianta White dispune de o gama larga de functii care acopera cam orice situatie cu care are de-a face un pasionat de sporturi extreme.

Camera sport include accesorii atat pentru casca ski, pentru motor, suport auto, cat si pentru bicicleta sau snowboard. Acest dispozitiv excelent vine si in varianta subacvatica care este sigura pentru scufundari de pana la 100 de metri adancime. Ecranul LCD de pe spatele camerei iti permite sa vizualizezi cat mai bine subiectele pe care doresti sa le inregistrezi pentru o claritate si o definitie cat mai bune. Aceasta camera SJ4000 inregistreaza totul pe carduri de memorie microSD si microSDHC, pana la capacitatea de 32GB.

camera sport sj4000

Camera sport Sj4000 surprinde video-uri H.264 in format .mov si ofera setari VGA de 720p, dar si QVGA(640 x 480), pe langa formatul Full HD de 1080p. Un port USB iti permite sa transferi inregistrarile facute de pe camera sport pe un calculator, laptop sau pe tableta. Mai dispune si de o functie practica care iti permite sa folosesti camera pe post de webcam. De asemenea, acest gadget mai are incorporat si un port HDMI astfel incat sa pot conecta camera la un HDTV si sa privesti totul la o rezolutie mare.

Lentilele ultra-wide « fisheye » ajuta camera sa capteze tot ceea ce iti doresti sa surprinzi si tot ceea ce se intampla in fata ta, in mod spontan. Ecranul LCD te ajuta sa compui cele mai bune video-uri si sa vezi ceea ce ai inregistrat deja. Cu ajutorul functiei wi-fi, poti monitoriza imaginile live, poti da start sau stop camerei sau poti prelua poze folosindu-te de un dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS. Pentru a folosi aceasta functie practica, va trebui sa instalezi aplicatia SJCAM HD din Apple App Store sau din Android Play Store. Camera Sport Sj4000 poate fi gasita dand un click aici.