camere marsarier

Avantajele instalarii unei camere marsarier la masina ta

Beneficiile unei camere marsarier wireless precum cea de pe site la noi – Techstar.ro – iti poate fi foarte de folos daca detii o masina de care esti foarte pasionat. O gasesti acum pe site in categoria Camere Video Auto DVR la promotie. O poti cumpara la pretul de 179,99 lei in loc de pretul vechi de 307,42 lei care poate te intimida.

Da inapoi cu incredere cu ajutorul acestei camere marsarier

Cu ajutorul acestei camere marsarier poti vedea cu usurinta ceea ce se afla in spatele masinii tale. Rezistenta la apa, fara fir si foarte usor de instalat, aceasta iti va tuna masina si o va asigura in fata riscurilor. Vezi tot ceea ce se intampla in spatele masinii pe telefonul tau inteligent conectat la camera marsarier. Poti evita, asadar, cu cea mai mare usurinta obstacolele peste care poti da atunci cand intri in marsarier sau cand vrei sa parchezi cu spatele, ori chiar sa iesi cu spatele dintr-un anumit loc.

camere marsarier

Vezi si auzi ceea ce vine din spatele masinii

Poti evita astfel cele mai multe accidente, incidente si neplaceri care te pot paste in cazul in care nu ai o viziune prea buna in spatele masinii. O astfel de camera poate emite semnale audio si video care sa te anunte atunci cand diferite lucruri sau fiinte se afla in calea ta.

Parcheaza ca un profesionist

Benefiicle unei camere cu marsarier wireless – poate masura distanta pana la obstacolele din calea masinii tale pentru a te ajuta sa faci o parcare excelenta cu spatele sau pentru manevrarea masinii pentru a se incadra cu atentie intr-un loc stramt. Camera marsarier nu se va invechi niciodata sau cel putin coonceptul acesteia. De aceea, pentru a te asigura, atat pe tine, cat si masina, trebuie sa detii un astfel de device auto inteligent.

Costurile sunt mici, gadgetul este rezistent la apa, are un unghi de filmare de 170 de grade 1080p FullHD, dar dispune si de leduri pentru filmare nocturna. Pe site-ul Techstar.ro, in cadrul segmentului de recenzii, poti afla mai multe pareri legate de camera marsarier wireless si, de asemenea, sfatul specialistilor despre cum functioneaza mai exact acest produs auto.

Cu prietenie, echipa ®Techstar.ro