camera auto novatek

Camera Auto Novatek – model nou la pret accesibil!

Novatek aduce pe piata un nou model de camera pentru masina – camera auto Novatek T600. Aceasta este o camera dubla, care inregistreaza ceea ce se intampla in partea din fata, dar si in partea din spate a autoturismului dumneavoastra.

Camera auto Novatek T600 este un model nou, fiind conceputa din aluminiu, cu un design modern, perfect pentru autoturismele autohtone. Display-ul camerei este IPS, avand dimensiunea de 4 inchi pentru vizibilitate superioara. Ca si celelalte camere auto Novatek, aceasta este prevazuta cu procesor NTK, avand o baterie de 3.7 V.

Unghiul de filmare al camerei principale este de 170 de grade, deci inregistreaza pe o raza larga, avand lentile 6G. O camera auto Novatek T600 poate fi imbunatatita prin atasarea unui card de memorie cu o capacitate de pana la 32 GB, ea inregistrand in bucla. Astfel, fisierele inregistrate sunt sterse automat pe masura ce cardul de memorie se umple.

O camera auto Novatek are functii multiple, precum G-Sensor – care blocheaza fisierele inregistrate in cazul impacturilor, functia de detectie a miscarii, mod de parcare si inregistrare audio.

Aceasta camera video auto este disponibila si in varianta clasica, simpla, fara camera pentru filmare in partea din spate a masinii. Modelul este denumit camera auto Novatek T600S si are aceleasi specificatii ca si cea dubla, filmand cu 12 Mega Pixeli.

De asemenea, functiile celor doua camere sunt similare, la fel si unghiul de filmare, de 170 grade.

camera auto novatek 1

In ceea ce priveste aspectul exterior, cele doua dispozitive sunt identice, lentilele fiind 6G in ambele cazuri. Performantele sunt si ele aceleasi, deci singura diferenta este reprezentata de lipsa camerei pentru inregistrare in partea din spate a autoturismului in cazul camerei auto Novatek T600S.

Camerele se instaleaza in mod obisnuit, putand fi utilizate imediat dupa instalare. Datorita meniului accesibil, veti reusi sa le instalati in mod corect si rapid, astfel incat sa aveti confort si siguranta in cel mai scurt timp de la achizitionare.

O asemenea camera auto Novatek trebuie instalata intr-o zona a parbrizului in care sa nu afecteze in niciun mod vizibilitatea sau siguranta efectuarii manevrelor in timpul condusului. Asadar, alegeti cu atentie locul de pe parbriz in care o veti instala, pentru a va putea bucura de un set complet de beneficii.

Ambele camere sunt prezentate aici, iar Techstar va ofera un pachet complet alcatuit din camera video auto, suport pentru parbriz, incarcator auto si manual de utilizare in limba romana. In plus, veti primi alaturi de factura si un certificat de garantie valabil 2 ani!

Cu prietenie, echipa ®Techstar.ro!