umidificator auto

Umidificator auto pentru prospetime permanenta

Pentru ca ne gandim intotdeauna la confortul clientilor nostri, am ales sa va punem la dispozitie si un umidificator auto. Acesta este special conceput pentru a umidifica aerul din autoturismul dumneavoastra si pentru a-l improspata, dar si pentru a indeparta particulele de praf care v-ar putea dauna.

Un umidificator auto este prevazut cu mufa USB, atfel ca il puteti utiliza si la birou, prin simpla conectare cu laptopul sau computerul dumneavoastra. In masina se ataseaza cu ajutorul adaptorului auto care il insoteste – adaptorul se introduce in spatiul destinat brichetei masinii, iar intr-unul dintre cele doua porturi USB ale acestuia se introduce mufa USB  a dispozitivului.

Asa cum am mentionat, adaptorul auto al acestui umidificator pentru masina este prevzut port USB dublu, astfel ca veti putea simultan sa puneti in functiune dispozitivul de umidificare si purificare a aerului, dar sa si incarcati telefonul mobil sau alte dispozitive portabile prin intermediul unui cablu USB.

umidificator auto usbInainte de a-l pune in functiune, trebuie sa umpleti recipientul – care are o capacitate de 50 mililitri – cu apa, preferabil apa pura sau distilata. Dupa utilizare, este recomandat sa goliti recipientul, iar periodic sa il dezinfectati pentru a-i prelungi durata de viata si pentru a-l putea utiliza in conditii de calitate superioara.

Acest umidificator auto pulverizeaza o cantitate de 20-30 mililitri de apa intr-o ora si este prevazut cu un buton touch-screen prin intermediul caruia il puteti porni si opri. De asemenea, dupa ce este utilizat timp de o ora, aparatul se opreste. Inainte de a-l reporni trebuie sa reumpleti recipientul si sa apasati din nou butonul touch-screen.

Un avantaj semnificativ pe care il ofera dispozitivul consta in faptul ca poate fi folosit in orice incapere daca este conectat la un port USB, chiar si in preajma copiilor, datorita faptului ca este silentios. In interiorul autoturismului, el trebuie instalat prin prindere pe unul dintre ventilatoare.

Acest umidificator auto cu USB este disponibil aici. Ca si in cazul celorlalte produse oferite de Techstar, produsul beneficiaza de doi ani garantie.

Achizionarea unui asemenea dispozitiv este un element esential din cauza faptului ca atunci cand va aflati in trafic sunteti expusi aerului poluat care poate dauna sanatatii dumneavoastra si a celor dragi. Din acest motiv a fost conceput acest umidificator pentru masina, care va ofera posibilitatea de a conduce intr-un mediu prielnic sanatatii.

Asadar, umidificatorul auto va ofera un plus de confort si siguranta, alaturi de camerele video auto, dar si de smartwatch-urile si car kit-urile auto pe care vi le oferim! Veti fi protejat din toate punctele de vedere, deci veti conduce relaxat intotdeauna!

Cu prietenie, echipa ®Techstar.ro!