lanterna de camping 1

Cum sa alegeti lanterna de camping ideala

Toti cei care indragesc camping-ul au neaparata nevoie de o lanterna de camping, fie ca o folosesc in momentele in care gatesc sau se plimba, fie pentru a-si gasi sacii de dormit sau pentru a verifica locurile din preajma si a se proteja de eventualele pericole.

Exista o larga varietate de lanterne din care puteti alege in functie de necesitati. Pasii pe care trebuie sa ii urmati atunci cand alegeti o lanterna de camping sunt urmatorii:

Decideti in functie de nevoi

Luati in considerare caracteristicile ce conteaza in cea mai mare masura pentru dumneavoastra. In timpul camping-urilor, fiabilitatea si luminozitatea sunt, cel mai probabil, caracteristicile de baza care va pot asigura experiente pozitive. Daca urmeaza sa mergeti intr-un loc cu un nivel ridicat al umiditatii, cea mai importanta caracteristica pe care trebuie sa o aiba lanterna de camping este rezistenta la apa.

Analizati raportul calitate-pret

Caracteristicile si rezistenta unei lanterne de camping pot avea o pondere semnificativa in pretul lanternei. De exemplu, lanternele cu un nivel mai inalt de luminozitate costa mai mult. Din acest motiv, este recomandat ca inainte de a incepe cautarile pentru a achizitiona o lanterna de camping sa va stabiliti bugetul disponibil.

Alegeti caracteristicile potrivite

O lanterna de camping potrivita ar trebui sa fie rezistenta la coroziune, la zgarieturi, dar totodata si la apa din cauza fenomenelor naturale care pot aparea. Performantele inalte sunt cel mai important element, unul decisiv in alegerea lanternei.

Verificati greutatea lanternei

Aceasta ar trebui sa aiba o greutate redusa, astfel incat sa poata fi folosita cu usurinta, dar, in acelasi timp, sa nu ingreuneze bagajele dumneavoastra.

Incercati sa observati cu ce tip de fascicul este prevazuta lanterna de camping

O lanterna ideala ar trebui sa aiba fascicul ajustabil, astfel incat sa ii puteti regla intensitatea. De asemenea, ea trebuie sa fie usor de manevrat pentru a o putea utiliza pe intreg parcursul excursiei.

lanterna de camping

Pentru a fi lipsit de griji, alegeti o lanterna frontala. Doar o atasati pe cap cu ajutorul curelelor ajustabile si o puteti folosi oricand este nevoie. De asemenea, in acest mod veti avea mainile libere pentru a va ocupa de lucrurile pe care v-ati propus sa le realizati.

Techstar va ofera lanterne in diverse forme si cu numeroase caracteristici. Acestea sunt disponibile aici, la preturi accesibile. Din aceasta categorie puteti alege si un laser pointer, cel mai potrivit accesoriu atunci cand vine vorba de camping.

Cu prietenie, echipa ®Techstar.ro!