ochelari realitate virtuala

Noii ochelari realitate virtuala – Inovatia ultimilor ani

O pereche de ochelari realitate virtuala poate fi un cadou prefect pentru cei mici, insa si pentru adulti. Acestia sunt conceputi astfel incat sa va ofere atat posibilitatea de a viziona filme, cat si de a juca cele mai noi jocuri, inclusiv pe cele 3D.

Fiind o inovatie recenta a tehnologiei, acesti ochelari VR sunt usor de utilizat. Trebuie doar sa descarcati in telefonul mobil aplicatii specifice, destinate acestor ochelari realitate virtuala, sa pozitionati telefonul in spatiul destinat acestuia, iar apoi sa reglati curelele ochelarilor astfel incat sa nu va incomodeze in vreun fel.

Desi la prima vedere pot parea voluminosi, niste ochelari realitate virtuala nu au o greutate semnificativa. Ei pot fi adaptati in asa fel incat sa poata fi folositi de catre oricine. Aplicatiile destinate realitatii virtuale sunt unele inedite, noi, care va ofera provocari zi de zi. Incercati sa nu folositi ochelarii fara pauze pentru a evita un eventual disconfort la nivelul ochilor.

Lentilele sunt special concepute astfel incat sa nu va afecteze vederea, insa este importanta si odihna ochilor. Asadar, nu ii utilizati fara pauza.

ochelari realitate virtuala 1

Exista si ochelari realitate virtuala cu casti incorporate, pentru ca experienta traita sa fie si mai intensa! In acest fel, in timp ce va veti juca sau viziona filme, veti auzi in casti sunete la nivel optim.

Ochelarii sunt conceputi din materiale ecologice, fiind deci prietenosi cu mediul natural, iar design-ul este de ultima generatie, modern si inovator. Daca veti alege sa ii daruiti unui copil sau unui prieten veti face alegerea ideala. In zilele noastre, toti ne dorim sa fim in pas cu inovatiile tehnologice, iar aceste dispozitive ne ofera inclusiv posibilitatea de a ne distra si de a ne petrece timpul liber intr-un mod unic.

Diverse modele de ochelari realitate virtuala adaptati in functie de dimensiunile display-urilor telefoanelor mobile intalniti aici. Techstar vi le ofera la preturi rezonabile si cu o garantie valabila pentru o perioada de 2 ani.

Nu trebuie decat sa alegeti aplicatiile preferate si sa va bucurati de o experienta unica!

Este important de stiut faptul ca bretelele curelelor acestori ochelari virtuali sunt reglabile, astfel ca dispozitivele pot fi purtate chiar si de catre copii. Alegeti sa le oferiti un mod inedit de a se juca si a invata lucruri noi cu ajutorul tehnologiei!

Noi va rasplatim fidelitatea si va oferim si posibilitatea de a beneficia de un cupon de reducere. Trebuie doar sa intrati pe site si sa va abonati, iar in cel mai scurt timp veti primi cuponul pe e-mail, astfel incat cumparaturile sa fie o reala placere!