lanterna de vanatoare

Lanterna de vanatoare, ideala in timpul noptii!

Daca sunteti pasionat de vanatoare sau chiar de plimbari sau explorari inclusiv in timpul noptii, aveti nevoie de o lanterna de vanatoare care sa va protejeze de eventualele pericole.

O lanterna de vanatoare profesionala este special conceputa astfel incat sa lumineze pe o distanta insemnata avand un numar variabil de leduri de diferite culori.

Una dintre cele mai performante lanterne de vanatoare este disponibila aici. Aceasta lanterna Techstar are 5 leduri CREE pentru consum redus si luminozitate superioara. Este perfecta pentru cautare, explorare si, mai ales, vanatoare.

Lanterna de vanatoare Ultralight E70 este conceputa din aluminiu, astfel ca este rezistenta, fiind prevazuta cu 1600 lumeni. Raza de iluminare ajunge pana la 500 de metri, lanterna putand fi utilizata pana la 8 ore, in functie de calitatea bateriei.

 

lanterna de vanatoare e70

 

Desi gadget-urile din ultimii ani sunt prevazute cu aplicatii tip lanterna, acestea nu pot fi comparate cu performantele unei lanterne de vanatoare. Aceasta va asigura, pe langa o durata indelungata de utilizare, si performante inalte in ceea ce priveste activitatile pe care le desfasurati.

Lanterna de vanatoare nu este deloc periculoasa, putand fi utlizata cu usurinta nu numai de profesionisti, ci si de cei care vor sa o foloseasca in activitatile casnice, sau in cazul unor pene de curent. Aceasta este recomandata in primul rand pentru utilizarea in domenii precum pescuitul si vanatoarea deoarece, datorita distantei mari de iluminare si a puterii, va permite sa zariti in timp util pericolele, deci sa va protejati .

De asemenea, avand in vedere faptul ca aceste activitati au loc in aer liber, de cele mai multe ori chiar in paduri sau zone retrase unde luminozitatea este extrem de redusa, lanterna de vanatoare Ultralight este un “partener de nadejde”. Datorita faptului ca functioneaza timp indelungat, nu veti risca sa va confruntati cu situatii neprevazute care sa va afecteze in vreun fel bunurile.

Cautarile si explorarile vor fi mult mai usoare cu ajutorul acestei lanterne. Datorita celor 5 leduri CREE veti putea analiza in detaliu elementele care va trezesc interesul, astfel incat sa obtineti rezultate care sa se ridice la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

Atunci cand vine vorba de pesteri, paduri sau poteci intunecoase, nu aveti de ce sa va temeti! Lanterna de vanatoare E70 va ofera luminozitate optima, avand posibilitatea de a observa detalii, dar si de a fi observat atunci cand este cazul. Alegeti sa fiti mereu pregatit, mai ales in activitatile pe care le desfasurati in timpul noptii in natura!

Cu prietenie, echipa ®Techstar.ro!