produse resigilate

Produse resigilate la super-preturi!

De obicei, atunci cand vine vorba despre produse resigilate, probabil ca deveniti putin sceptici din cauza faptului ca acestea sunt, de cele mai multe ori, asociate cu produsele folosite o perioada indelungata de timp, iar mai apoi reambalate.

De fapt, aceste produse resigilate sunt cele al caror ambalaj a fost deteriorat in timpul transportului, astfel ca nu au mai putut fi comercializate in ambalajul original. Intr-adevar, acestea pot fi si produse care s-au intors de la clienti, insa doar in cazul in care ei au desfacut ambalajul original si au refuzat produsul din motive subiective, ce nu au legatura cu modul de functionare al acestuia.

Intr-adevar, datorita conditiilor de transport sau, dupa caz, de desfacere a acestora de catre clienti, ele pot prezenta zgarieturi fine, care nu vor afecta insa in niciun fel vizibilitatea sau performantele cu care sunt inzestrate aceste produse resigilate.

Motivele descrise mai sus sunt cele care determina o scadere a pretului. Astfel, veti putea achizitiona un produs resigilat la pret redus care sa va ofere aceleasi calitati superioare similare cu cele ale unui produs nou, sigilat.

De asemenea, nu este obligatoriu ca niste produse resigilate sa prezinte zgarieturi. Ele pot fi impecabile, insa fara ambalajul original. Asadar, veti putea folosi un produs nou la pretul unuia resigilat, bucurandu-va de experiente unice.

Techstar va pune la dispozitie o gama variata de produse resigilate, precum camere video auto, smartwatch-uri, testere pentru diagnoza auto si chiar ochelari virtuali. Pe toate le intalniti aici, iar la achizitionarea lor, ca si in cazul produselor noi, veti primi un certificat de garantie valabil pentru o perioada de doi ani.

Puteti achizitiona, in aceleasi conditii, chiar si navigatoare GPS auto resigilate la preturi mici, comparativ cu ale celor in ambalaj original. Deci va veti bucura de aceleasi performante, insa cu o investitie mai mica, diferenta constand doar in ambalajul produsului.

produse resigilate 1

Calitatea produselor resigilate este superioara si ne asiguram ca aceste produse pe care le comercializam sunt in perfecta stare de functionare, astfel incat dorintele si nevoile clientilor nostri sa fie satisfacute la cel mai inalt nivel.

Totodata, Techstar va ofera posibilitatea returnarii produselor in cazul in care acestea nu corespund cerintelor dumneavoastra. Totul este simplu, on-line, deci nu va fi nevoie sa va deplasati sau sa pierdeti mult timp.

Asadar, luati decizii intelepte si alegeti investitiile care va avantajeaza pe termen lung! Alegeti calitatea, indiferent de ambalaj!

Cu prietenie, ®Techstar.ro