bratara fitness bluetooth 1

Bratara Fitness Bluetooth pentru un organism sanatos!

O bratara fitness bluetooth este un dispozitiv al ultimilor ani care va ofera posibilitatea de a va imbunatati stilul de viata, deci starea de sanatate. Datorita numeroaselor functii cu care este prevazuta, ea va usureaza vaiata si va ajuta sa va protejati organismul intr-o masura mai mare.

Bratara fitness bluetooth E02 este prevazuta cu functii precum pedometru, monitorizare cardiaca si chiar monitorizarea somnului. Functia de pedometru va ajuta sa tineti o evidenta a numarului de pasi efectuati zilnic, astfel incat sa stiti cand este momentul potrivit pentru o plimbare, evitand in acest fel sedentarismul.

In ceea ce priveste monitorizarea cardiaca, aceasta functie masoara pulsul pentru a va oferi posibilitatea de a tine sub control ritmul cardiac. In acest fel, veti sti cand trebuie sa va opriti sau sa realizati exercitii fizice la o intensitate redusa.

Functia de monitorizare a somnului pe care o detine o bratara fitness va ajuta sa imbunatatiti calitatea somnului si sa va odihniti in mod corespunzator pentru ca organismul dumneavoastra sa fie mereu in forma.

Totodata, datorita faptului ca cele mai multe tipuri de bratari fitness sunt dotate cu functie Bluetooth, este permisa conectarea device-ului cu telefonul mobil si chiar cu o casca Bluetooth. Veti avea, deci, posibilitatea de a primi notificarile de pe telefonul mobil chiar pe bratara. De asemenea, va veti bucura si de functia de amintire a apelurilor nepreluate, dar si de functia de alarma.

Prin conexiunea Bluetooth realizata intre bratara fitness si telefon puteti folosi bratara ca si telecomanda pentru camera foto si video a telefonului mobil. In acest mod, veti reusi sa controlati o mare parte a functiilor telefonului mobil prin intermediul bratarii fitness.

In ceea ce priveste design-ul dispozitivului, acesta are display OLED de 0.84 inchi si curea confortabila din silicon, avand aspect modern si inovator.

bratara fitness bluetooth e02

Acesta este compatibil cu sistemele de operare Android si iOS. Prin conectarea cu aplicatia instalata pe telefonul mobil, data si ora vor fi afisate automat.

Puteti achizitiona bratara fitness bluetooth E02 facand click aici. In afara functiilor enumerate mai sus, trebuie sa stiti ca are incorporata si functia G-Sensor, dar si functia de vibratie. Astfel, atunci cand veti primi notificari cu privire la aplicatiile instalate pe telefonul mobil, bratara va vibra.

Totodata, puteti accesa setarile pentru fitness pentru a fi mereu la curent in ceea ce priveste calitatea activitatii si a efortului pe care il depuneti. Functia anti-pierdere va ofera siguranta in cazul in care va indepartati prea mult de telefonul mobil. Atunci cand distanta dintre bratara fitness bluetooth si telefonul mobil va fi mai mare de 8-10 metri, alarma va porni pentru a va atentiona.

Alegeti sa va imbunatatiti calitatea vietii printr-o investitie minora!

Cu prietenie, ®Techstar.ro