ceas smartwatch u8s 1

Ceas smartwatch inteligent si usor de folosit

Un ceas smartwatch este unul dintre cele mai cautate dispozitive de catre cei care traiesc in secolul vitezei si al inovatiei. Acesta este foarte apreciat datorita faptului ca ofera acces rapid la internet si poate fi conectat cu usurinta cu telefonul mobil, functionand ca dispozitiv hands-free.

Un ceas smartwatch este considerat a fi un accesoriu indispensabil datorita numeroaselor functii cu care este prevazut:

  • Functia Pedometru
  • Monitorizare cardiaca
  • Monitorizare a somnului
  • Functie Anti-pierdere

ceas smartwatch u8s

Un asemenea smartwatch este disponibil aici. Principala sa functie este cea Bluetooh. Astfel, se va realiza conexiunea Bluethoot intre un telefon mobil si un asemenea ceas smartwatch, iar imediat dupa efectuarea acestui pas veti putea primi notificari referitoare la aplicatiile precum Facebook, WhatsApp, Messenger etc.

De asemenea, veti fi informat prin intermediul ceasului atunci cand primiti sau pierdeti un apel. Ceasul afiseaza data si ora si va ofera posibilitatea de a seta alarma, astfel incat sa fiti intotdeauna punctuali. Acest ceas smartwatch este folositor chiar si in timp ce conduceti – daca este realizata conexiunea Bluetooth intre acesta si telefonul mobil, puteti purta convorbiri telefonice prin intermediul microfonului si difuzorului incorporat.

Functia anti-pierdere va ajuta sa nu indepartati foarte mult ceasul de telefonul mobil. In acest sens, in momentul in care intre smartwatch si telefon va exista o distanta mai mare de 10 metri, veti fi anuntat printr-o alarma a ceasului.

Aceste ceasuri smartwatch sunt potrivite chiar si copiilor. Exista posibilitatea de a fi descarcate aplicatii din magazinele virtuale, pentru ca experienta traita sa fie una amuzanta sau, de ce nu, educativa.

Un ceas smartwatch inteligent U8S are un design modern, avand o curea rezistena din silicon, aceasta fiind reglabila tocmai pentru a se potrivi perfect atat unui copil, cat si unui adult.

El va ajuta zilnic si va aduce numeroase beneficii, atat in ceea ce priveste economisirea timpului, cat si usurinta cu care se utilizeaza.

Ceasul se incarca prin conectarea la un laptop sau calculator prin intermediul cablului USB care il insoteste in pachet. Daca sunteti o persoana ocupata, care conduce des si petrece foarte mult timp la serviciu, un ceas smartwatch U8S este tot ce va trebuie! Cu un aspect casual-elegant, il puteti purta la orice tinuta, fie ea eleganta, sport sau, pur si simplu, o tinuta de zi.

Este important sa cunoasteti faptul ca acesta poate fi purtat cu incredere atat de barbati, cat si de catre femei, deci nu evitati sa-l daruiti celei mai dragi persoane!

Cu prietenie, echipa ®Techstar.ro