icar

ICar – Cel mai nou model de tester auto

Datorita faptului ca este foarte important sa aveti mereu la indemana un tester auto care sa va ajute sa preveniti problemele majore cu care se poate confrunta masina dumneavoastra, am ales sa va prezentam cel mai nou model de tester pentru diagnoza auto, denumit ICar!

Chiar daca este un model creat recent, acesta este compatibil cu numeroase modele de autoturisme.

In ceea ce priveste masinilie fabricate in SUA, un asemenea tester este compatibil cu cele fabricate dupa anul 1996 si pana in prezent. Daca vorbim despre masinile fabricate in Asia si Europa, puteti folosi o interfata ICar pentru cele fabricate dupa anul 2000, in cazul motorizarii pe benzina, si pentru cele fabricate dupa anul 2004 cu motorizare diesel.

Exista mai multe tipuri de ICar, unele dintre ele putand fi folosite cu ajutorul functiei Bluetooth, iar altele functionand prin WiFi. Ele sunt compatibile cu sistemele Android sau iOS, in functie de modelul pe care il alegeti.

Puteti analiza oferta si caracteristicile unui ICar facand click aici.

Dispozitivul are dimensiuni reduse, este compact, cu design modern si vine insotit de un CD pe care se afla softul de instalare. De asemenea, veti primi si un manual de utilizare in limba romana pentru usurinta in utilizare.

icar 2

Cele patru modele oferite de Techstar sunt:

  • ICar2 Vgate Bluetooth – compatibil cu Android
  • ICar2 Vgate WiFi – compatibil cu Android si iOS
  • ICar3 Vgate Bluetooth – compatibil cu Android
  • ICar3 Vgate WiFi – compatibil cu Android si iOS

Aceste tipuri de tester auto suporta toate protocoalele OBD2. Ele sunt concepute pentru a identifica si sterge erorile care pot afecta buna functionare a masinii dumneavoastra: turatiile motorului, debitul de aer, presiunea uleiului, presiunea de combustibil, temperatura lichidului de racire, pozitia clapetei de acceleratie, dar si presiunea galeriei de admisie.

Acestea sunt doar o parte dintre erorile ce vor fi identificate si eliminate daca veti utiliza un tester ICar. Acesta trebuie conectat la mufa OBD2 a autoturismului, iar apoi, dupa realizarea conexiunii Bluetooth sau WiFi, il veti putea folosi rapid si simplu pentru a va asigura ca masina dumneavoastra este in siguranta.

Datorita dimensiunilor sale reduse, veti putea sa il pastrati intotdeauna la indemana, astfel incat sa puteti preveni eventualele defecte ce ar putea sa apara. Trebuie sa stiti ca un astfel de tester nu trebuie folosit neaparat doar atunci cand detectati o problema a autoturismului, ci si pentru a efectua verificari si a fi mereu informat cu privire la defectele masinii.

Asadar, o investitie minora va poate proteja de probleme majore!

Cu prietenie, echipa ®Techstar.ro