proiector led 20w

PROIECTOR LED 10W CLASIC

Un proiector led 10w, mereu este binevenit la casa oricarei persoane, deoarece oamenii mai lucreaza cate ceva prin curte, iar un astfel de ajutor este perfect. Astfel, modelul pe care astazi vi-l recomandam poate fi gasit tocmai aici. Un bec proiector a fost conceput sa vina in ajutorul oamenilor care au o curte prea mare sau pur si simplu prefera sa lucreze cu o sursa de lumina care sa poata fi pusa cu usurinta in orice colt al gospodariei.

Cel mai bun exemplu de proiector led de calitate, este tocmai modelul SMD5730, dar inainte sa il comanzi, iti voi explica de ce este avantajos si cum te poate ajuta punand accentul pe caracteristicile sale speciale. Din punctul nostru de vedere, acest model, este unul foarte util pentru orice mic gradinar, deoarece puterea sa de 10 W, este mai mult decat perfect pentru orice activitate, desi nu intrege nici o asteptare.

Proiector Led 10W

Cu ajutorul acestui proiector led 10w, lumina redata este doar alba, aceasta fiind considerata cea mai buna dintre toate ca si calitate. Este avantajata de numarul mare de leduri pe care acest proiector le are, el atingand chiar 20, toate acestea fiind SMD5730. Cu alte cuvinte, fac parte din noua generatie de leduri, cea care practic revolutioneaza piata, ele fiind folosite de tot mai multi producatori la diverse produse, deoarece calitatea lor este una foarte mare. Tot referitor la lumina pe care acest proiector led clasic SMD5730 o reda, trebuie sa precizez si faptul ca are un flux luminos constant, care atinge chiar si 900lm, dar pentru asta, are nevoie de o alimentare de 220V.

proiector led 10w

Din puntul nostru de vedere, nu credem ca ar reprezenta o problema acest fapt, pana la urma absolut orice casa are aceasta tensiune de alimentare. Ca si design, ne face placere sa va aducem la cunostiinta faptul ca, acest proiector led are niste dimensiuni chiar potrivite pentru un astfel de produs, acesta atingan 115x85x80 mm, si se poate instala fara probleme si la o inaltime mai mare. Construit din aluminiu si cu o culoare de gri, se va putea integra in orice gospodarie chiar daca aceasta nuanta nu se leaga nici cum de cele din propria ta curte.

De aceea, nu trebuie sa iti faci probleme din acest punct de vedere, comoditatea oferita printr-o simpla utilizare fiind chiar mare. De aceea, insistam si va recomandam acest proiector led classic SMD5730 in ciuda puterii sale mici, deoarece este din ce in ce mai cautat pe piata si ar fi cazul sa profiti si tu de pretul sau mic la care il poti achizitiona in momentul de fata.

Cu prietenie, echipa Techstar.ro