bec led e27

Cauti un BEC LED E27 16W? Alege acest model economic!

Bec Led e27 este subiectul de astazi. Daca ai nevoie de un bec LED E27 luminos, suntem siguri ca e, acest bec cu led E27 care este un model economic. Este cel mai bun. Iar achizitia o poti face de aici. Un astfel de bec, este foarte util prin curte si gospodarie. Si de aceea, ar trebui sa te intereseze si pe tine. Mai ales ca acest model este unul cu un consum redus. Care te va scapa de o cheltuiala in plus. Modelul E27, are o putere de 16 W. Iar culoarea luminii pe care o reda este de alb curat.

Afla mai multe despre acest bec LED E27

Ledurile sale sunt de tipul SMD2835. Si toate cele 80 pe care le are incorporate, iti vor lumina exact zona pe care o doresti. Chiar daca aceasta va fi putin mai mare. Nu este un bec profesional, dar nici unul slab.  Aflandu-se la mijlocul pietei. Iar acest lucru are ca rezultat o tensiune de alimentare de 220 V. Fara de care acest model de bec nu poate functiona. Are o forma circulara. Asadar, trebuie sa iti aducem la cunostiinta si faptul ca, lumina va avea un unghi de redare care atinge 360 de grade. Iar acesta este perfect din acest punct de vedere.

bec led e27

Cu alte cuvinte, indiferent in ce colt sau sub ce forma il vei pune, vei putea beneficia de intregul sau potential. Care atinge chiar 1350lm ca si flux al luminii. Uneori trebuie sa ai mare grija de el deoarece este foarte usor. Iar ca dimensiuni atinge 170 x 60 mm.

Reuseste sa fie printre cele mai mici si calitative becuri cu led de pe piata in momentul de fata. Pe langa aceste caracteristici avantajoase ale sale.  Materialele care stau la baza fabricarii sale sunt sticla si policarbonatul, acestea fiind destul de rezistente comparativ cu alte becuri de acest fel.

Intra acum pe Techstar.ro si vezi mai multe detalii despre acest bec led e27 economic

Din aceasta cauza, consideram ca poate reprezenta un produs de un real folos. Si care poate fi folosit si de persoanele care nu isi permit sa investeasca sume mari pentru o luminozitate cat mai buna. Asadar, din punct de vedere financiar, este exact becul pe care multi si-l doresc, acest lucru fiind probabil cel mai cunoscut.

Daca ne intrebi pe noi, trebuie sa recunoastem ca raportul de pret – calitate este respectat in asa masura incat chiar merita o analiza cel putin. Practic, toti clientii nostri care l-au comandat se bucura in momentul de fata de avantajele oferite. Prin fiecare caracteristica a sa. De aceea, vi-l recomandam si voua, deoarece pentru cativa zeci de lei, chiar nu se merita sa treceti pe langa aceasta oferta.

Cu prietenie, echipa Techstar.ro