bec rotativ led

Bec Rotativ Led, proiector si multicolor

Acest bec rotativ led il poti achizitiona de pe Techstar si noi, il consideram cel mai colorat bec din cate exista pe piata desi are la baza doar 3 culori. Practic, functia sa multicolora, face diferenta intre el si orice alt model care exista in momentul acesta. Pentru cei pasionati de lumini si muzica, acest bec, este un cadou perfect, deoarece numeroasele sale avantaje pe care le are, il face foarte util intr-o casa, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Comparativ cu alte becuri luminoase, acest model este chiar foarte relaxant.

De ce este potrivit pentru tine un bec rotativ led?

Practic, combinatiile de verde, rosu si albastru sunt perfecte pentru momentele de relaxare, mai ales ca acestea sunt chiar leduri, nicidecum niste simple becuri. Chiar si pentru persoanele cu venituri mici este o alegere foarte buna, deoarece este foarte ieftin si dispune de o functie speciala prin care consumul sau de energie este cu mult sub medie. Proiectat pentru a atrage atentia dar si pentru a relaxa persoanele din preajma sa, prin efectul de disco si a flashului de lumina care intr-o incapere mare se propaga foarte natural si frumos, creeaza o adevarata atmosfera care te duce intr-o alta lume.

bec rotativ led

Este creat atat pentru pasionatii de muzica, cat si pentru profesionistii care lucreaza in domeniul muzical, acolo unde in timpul petrecerilor, un astfel de bec rotativ este chiar important. Consumul sau atinge 3W, ceea ce inseamna ca aceasta necesitate a sa, se imparte practic la cele trei leduri ale sale. Pentru noi cel putin, acest numar este unul foarte mare, asta pentru ca, in comparatie cu un produs asemanator, acest model, depaseste toate asteptarile din acest punct de vedere. Il poti pune linistit pe birou, deoarece nu necesita nici un spatiu mare, el avand 150 x 80 mm si cu o greutate de 120 grame, este un model perfect pentru orice dj, indiferent de exeprienta sa.

Alege acest bec rotativ led!

Pe langa asta, fiind foarte usor, se poate atasa cu usurinta de un perete sau chiar de tavan, fara sa creezi nici o problema Am dorit cu insistenta sa-l avem in stoc, special pentru aceste cateva aspecte importante cu care iasa in evidenta. In plus, din momentul in care l-ai instalat, acesta are o rotire constanta si permanenta. De toate aceste beneficii poti sa ai parte doar achizitionand acest model, iar ulterior sa te bucuri de fiecare moment in care folsesti acest bec rotativ proiector multicolor cu led 3W SMD.

Cu prietenie, echipa Techstar.ro