lampa de veghe ieftina

LAMPA DE VEGHE PENTRU COPII: BROASCA TESTOASA

In momentul in care ai devenit parinte, incepi sa iti schimbi perceptia asupra multor lucruri, dar de obicei incerci sa faci tot ceea ce poti pentru a proteja propriul tau copil. De aceea, lampa de veghe pentru copii de tipul broasca testoasa, este produsul perfect daca vrei ca acesta sa nu aiba probleme in timpul somnului, modelul avand o mica prezentare aici. Avand o forma de animal, ideea din spatele sau a fost una chiar foarte buna, deoarece toti copii care au incercat-o, s-au simtit mult mai in siguranta, problemele fricii de intuneric disparand pe un termen chiar scurt.

Pe langa faptul ca este o lampa de veghe, acest produs, poate reprezenta un accesoriu perfect intr-o camera de copii, exact ca si orice alta jucarie pe care acestia o iubesc, si care, vine cu cateva elemente in plus. Lumina nu este nici ea una foarte deranjanta, avand o putere in asa fel incat sa nu distruga absolut deloc somnul, nici macar cel al persoanelor care sunt foarte sensibile la lumina.

lampa de veghe pentru copii

Un lucru important este ca, aceasta lampa de veghe pentru copii, are trei culori, care printr-o combinatie simpla, poate sa lumineze o camera chiar si de mari dimensiuni. Si pentru ca unii copii iubesc sa adoarma pe muzica, acest produs, are numeroase piese relaxante si foarte line, special pentru a-i induce unui copil somnul, iar dupa 50 de minute, poate fi setata sa isi opreasca toate functiile sale.

Lampa de veghe pentru copii: model broasca testoasa

Practic este la alegerea ta daca vrei sa profiti de aceste beneficii, insa dupa parerea noastra, este foarte avantajoasa, si de aceea, dorim sa ti-o recomandam. Functionalitatea sa, se bazeaza pe trei baterii de tipul AAA, insa daca doresti poti sa o conectezi si cu un laptop care functioneaza intreaga noapte. De aceea, ai nevoie de un simplu cablu USB pe care il vei primi in momentul in care vei comanda aceasta lampa de veghe.

Si chiar daca lampa va fi conectata pe intreaga perioada a noptii la laptop, setata sa respecte cele 50 de minute ale functiei sale, exact asa va face. De asemenea, avand niste dimensiuni care ating 330x185x90mm, poate reprezenta atat o jucarie cat si un accesoriu. Cu siguranta si copilul tau se va juca cu ea pe timpul zilei, iar noaptea fara nici o retinere va decide sa o foloseasca. Toate aceste motive stau la baza recomandarii noastre, parerea noastra fiind una foarte pozitiva vizavi de beneficiile pe care vi le va aduce aceasta lampa de veghe pentru copii.

Cu prietenie, echipa Techstar.ro