masina de tuns hausberg

Alege aceasta masina de tuns Hausberg!

O masina de tuns Hausberg HB 55, este chiar util intr-o casa, deoarece nu mereu avem timp sau chiar bani pentru un salon. Modeul Hausberg HB 55, este perfect pentru un barbat, iar produsul il poti comanda de pe aceasta pagina la un pret foarte mic. Probabil iti poti da seama si tu ca femeile nu au la ce sa-l foloseasca, iar de aceea in cazul lor, modelul Hausberg reprezinta mai mult un produs care poate fi facut cadou unei persoane de sex masculin.

Din acest motiv, pentru barbati acest aparat poate fi o alegere extrem de inteligenta, deoarece beneficiaza de toate functiile de care ai nevoie pentru a scurta parul, chiar si cand ai la dispozitie cateva minute doar. Ne-am bucurat cand am gasit acest produs, deoarece stim ca majoritatea persoanelor care au nevoie de o masina de tuns, au nevoie de una cu o putere cat mai mare, aceasta avand chiar 15W, ceea ce este chiar mai mult decat benefic. Pentru a putea sa dea rezultatele promise de producatorul sau, ai nevoie de o sursa de curent care sa functioneze la 220 V, prizele de la noi din casa avand doar aceasta tensiune, rareori mai mare.

Masina de tuns Hausberg e perfecta pentru oricine!

Nu deranjeaza absolut deloc sunetul sau, deoarece atinge doar 61 dBa, ceea ce inseamna ca pentru persoana careia ii este data in folosinta pentru scurtarea parului, nu este deranjata absolut deloc. Daca vei compara aceasta situatie cu o alta in care este folosita un aparat de tuns clasic, vei vedea singur rezultatele si ne vei confirma aceasta teorie. Lamele care vor veni la pachet cu acest produs, sunt produse doar din otel inoxidabil, special pentru a rezista in timp mult mai usor. Dimensiunea lor nu este una exacta, deoarece ele variaza intre 3 si 12 mm. De aceea, uita de o alta comanda in ceea ce priveste accesoriile sale si rezuma-te strict la ceea ce iti recomandam. Masina de tuns Hausberg e perfecta pentru oricine!

masina de tuns hausberg

Avand o forma comoda pentru mana, ergonomia sa este una foarte mare, special ca persoana care o foloseste cateva ore pe zi, sa-i fie cat mai usoara si sa nu aiba la finalul zilei doar dureri. Toate aceste lucruri ne fac sa iti recomandam din toate punctele de vedere acest aparat de tuns, deoarece pe langa faptul ca este ieftin, poate sa fie foarte utila si sa reziste foarte multi ani, iar in felul acesta, vei putea sa te bucuri mai mult de viata.

Cu prietenie, Techstar.ro