lanterna multifunctionala

Lanterna multifunctionala cu electrosoc si laser

Aceasta lanterna multifunctionala cu electrosoc si laser, poate reprezenta un sistem de aparare si siguranta foarte bun, si poti sa o achizitionezi de aici. Indiferent de situatie sau de zona in care te afli, nu vei avea nici o problema utilizand aceasta lanterna, care nu este deloc grea si nici de mari dimensiuni, reusind sa poata fi pusa si intr-un buzunar relativ mic. Conceptul sau de baza, a fost unul inovativ si care a necesitat foarte multi ani pentru a putea fi produs.

De aceea, functiile precum laser si electrosoc au putut fi introduse acestui model de lanterna multifunctionala abia recent, pana la urma acesta este unul dintre putinele astfel de produse cu atatea avantaje. Stiind ca noaptea, siguranta este pusa la incercare, electrosocurile pot fi foarte utile intr-un caz mai putin fericit, iar puterea lor nu este atat de mare incat sa provoace probleme, ci doar sa te apere in cazuri mai speciale. Sistemul sau prin care nici macar nu trebuie sa te apropi de intrus, este unul foarte simplu.

lanterna multifunctionala

Lanterna multifunctionala cu laser

Practic, va trebui sa folositi laserul, acesta avand o putere chiar mare tintind persoana vazuta chiar si de la o distanta de cativa zeci de metri, special pentru a putea sa o atentionezi. Electrosocurile putand sa fie activate de pe un simplu buton, se vor putea vedea ulterior ca si niste mici scantei, insa care in primul rand au rolul de a atentiona si in al doilea rand de a te putea apara in caz ca esti atacat.

Din punctul nostru de vedere, pe langa toate aceste avantaje ale sale, consideram ca are un rol chiar important si butonul sau de siguranta. Deoarece, lanterna are o cantitate mare de curent incat poate sa puna un om la pamant, s-a incercat evitarea unei descarcari electrice, iar de aici a aparut acest buton rosu de siguranta, care credem noi, este chiar important. Functionarea sa pe baza de acumulator, o avantajeaza deoarece neavand baterii, are o putere chiar mai mare si chiar daca va trebui sa o folosesti o noapte intreaga, nu vei avea probleme in ceea ce priveste perioada sa de functionare.

Pentru noi, este un model chiar foarte bun, relativ ieftin si de mare ajutor daca uneori ai obiceiul sa mergi prin locuri mai intunecate si periculoase. De aceea, ar fi bine sa o comanzi si sa o folosesti de fiecare data cand iesi din casa pe timp de noapte, beneficiile sale putand sa fie simtite foarte bine dupa cateva folosiri.