vioara clasica 2

De ce sa alegi o vioara clasica

Vioara clasica ( classic) plina 44, poate fi achizitionata de pe aceasta pagina, dar preferam ca inainte de asta, sa discutam putin despre cele mai importante lucruri privind functionalitatea si avantajele sale, deoarece pana la urma acest lucru ii intereseaza pe toti. La o prima vedere, suntem siguri ti se va parea o vioara obisnuita pe care o poti gasi in orice magazin de instrumente muzicale, asta deoarece pe partea de design, s-a dorit foarte mult sa arate ca si una standard. Totusi, cand o vei lua prima data in mana, vei intelege faptul ca, este mult mai usoara, iar din aceasta cauza, persoana care o va folosi, nu va avea probleme cu umarul.

Vioara este de tipul 4/4, adica una clasica si plina cu o lungime de 59 cm, iar in ciuda acestui aspect, poate fi utilizata de catre orice persoana. Deoarece in momentul in care vei plasa comanda vei primi un intreg pachet cu tot ce mai ai nevoie pentru a putea canta la ea, credem cu tarie ca reprezinta cadoul perfect, fiind recomandata atat pentru incepatori, cat si pentru cei cu o anumita experienta in acest domeniu. Ceea ce este mai delicat la aceasta vioara clasica plina 44, este tocmai sensibilitatea sa la actiunile fizice la care poate fi supusa. De aceea, in momentul in care o vei primi, aceasta vine intr-o cutie pentru transport foarte rezistenta si care poate fi folosita pe toata perioada sa de viata.

vioara clasica

Vioara clasica – afla toate detaliile

Pentru noi, fiind foarte importanta calitatea, am decis sa oferim fiecarei persoane o cutie de protectie care are loc pentru toate elementele ale sale precum pentru arcus, un singur buzunar mic pentru partiturile de care o persoana are nevoie pentru a canta, si inca un buzunar pentru accesorii. Un alt aspect care trebuie sa il cunosti, este tocmai cel care se refera la raportul sau privind calitatea si investitia in aceasta vioara. Cu alte cuvinte, o vioara de calitate este destul de scumpa, insa nu si aceasta. Deoarece a fost conceputa pentru persoanele care iubesc sa cante dar nu isi permit o vioara de calitate, producatorul sau, a gasit solutia prin acest model.

Ne-ar placea sa vedem tot mai multe persoane pasionate de acest tip de muzica, deoarece recomandarea noastra este clar una pozitiva in ceea ce priveste aceasta achizitie. De aceea, daca nu te-ai hotarat inca, ar fi cazul sa o faci si sa profiti de aceasta ocazie pe care o ai.

Cu prietenie, echipa Techstar.ro